Butas pardavimui
Skelbimo ID: 4834
Adresas: Palanga, Nemirseta, Klaipėdos pl.
Savivaldybė: Palangos m. sav.
Plotas: 30 m²
Kambarių skaičius: 1
Aukštas: 1 iš 2
Namo tipas: Mūrinis
Šildymas: Elektrinis
Būklė: Įrengtas
Pastatymo metai: 2016
Balkonai terasa
Kaina: 75000€ (2500 €/m²) Aprašymas

Nauja stabyba ramioje miško apsuptyje!

- 2015m. statyba
- pirmas arba antras aukštas 
- nuo 27 kv.m.  iki 30 kv.m.
- studijos tipo (galimbė perdaryti į du kambarius)
- kievienas butas turi atskirą įėjimas
- sumontuotas elektrinis šildymas
- pilnai įrengti
- jokių laiptinės mokesčių
- pigus išlaikymas
- parkavimo vieta automobiliui

Tai tik 8 poilsio patalpų namas miško apsuptyje. Visa teritorija aptverta tvora. Didžioji dalis kiemo apželdinta žole, kur įrengta bendro naudojimo kiemo pavėsinė su šašlykine. Likusi kiemo dalis išklota trinkelėmis. Numatytos 8 parkavimo vietos, bet kiemas pakankamai erdvus ir svečių automobiliams. Teritorijos erdvė leis pasijausti lyg nuosavo namo kieme. Iš kiemo veda varteliai pramintu takeliu jūros link. Ši vieta ypatinga, kadangi einant miško taku aplink kvapą gniaužia ilgametės pušys. Visi butai turi atskirus įėjimus, bei individualų reguliuojamą šildymą. Butai įrenti ir paruošti jūsų jaukiam poilsiui. Sumontuotas šildymas atskirai kiekvienoje patalpoje, nepriklausomai nuo kaimyno. Galėsite reguliuoti norimą temperatūrą.

Pirmo aukšto butai:
Pirmame aukšte yra keturios poilsio patalpos. Dvi šiaurinėje pusėje ir dvi pietinėje. Patalpos beveik identiškos, kiekviena turi atskirą individualų įėjimą iš lauko. Šiauriniai butai turi privatumą, vaizdą į valstybinį mišką ir tik pievelę prieš langus. Pietinėje pusėje langai išeina į namo vidinį kiemą, o kek tolėliau atsiveria vaizdas į besiganančius žirgus netoliese.

Antro aukšto butai:
Antrame aukšte yra keturios poilsio patalpos. Dvi šiaurinėje pusėje ir dvi pietinėje, patalpos beveik identiškos. Kiekviena turi atskirą individualų įėjimą natūralaus deginto akmens lauko laiptais. Šiauriniai butai turi privatumą, vaizdą į valstybinį mišką ir tik pievelę prieš langus. Pietinėje pusėje langai išeina į namo vidinį kiemą, o kek tolėliau atsiveria vaizdas į besiganančius žirgus netoliese. Anto aukšto patalpose yra galimybę įsirengti antrasolę, kadangi lubos šiek tiek aukštesnės.

 

 

Neatsiliepiu? Parašykite objekto ID4834, perskambinsiu!
DĖMESIO turime daugiau objektų parduodamų šiame rajone!
Pirkėjai komisinio mokesčio nemoka!
Dirbame ir savaitgaliais!
Panašūs skelbimai -https://www.ntpulsas.lt
 
Mes pasiekiami
 
 
 
 
 
 
Padedame sutvarkyti paskolas
Susisiekti dėl objekto
Nauji projektai +37067334381 info@ntpulsas.lt
- Jūsų svajonės ritmu!